Σχετικά με το προσωπικό του φροντιστηρίου ΔΥΑΔΑ

Στο κέντρο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ επιδιώκουμε να έχουμε καθηγητές-ελιτ. Ανθρώπους με ταλέντο, πάθος και αγάπη για τη δουλειά τους. Η διδασκαλία είναι επικοινωνία και παρακίνηση . Έτσι οι καθηγητές μας με την αγάπη τους  και την έμφυτη ικανότητα επικοινωνίας και παρακίνησης τους, οι μαθητές μας υλοποιούν τους στόχους τους.

Με αυστηρές δοκιμασίες επιλογής και συνεχής εκπαίδευση παρέχουμε άριστο εκπαιδευτικό έργο και διασφαλίζουμε την ποιότητα σπουδών.

Η δουλειά των καθηγητών μας αξιολογείται συνεχώς από τους έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους  μας για ακόμα υψηλότερη ποιότητα.

Οι καθηγητές μας με την αγάπη τους και την έμφυτη ικανότητα επικοινωνίας προς τους μαθητές μας, τους παρακινούν κι έτσι οι μαθητές μας υλοποιούν και επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Όλοι είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών, είναι χαμογελαστοί, αισιόδοξοι και σύγχρονοι στη σκέψη. Διδάσκουν σε ένα περιβάλλον ανοιχτό και δημιουργικό, ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και ταυτόχρονα βοηθά τους σπουδαστές μας να πετύχουν τους στόχους τους.

Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ αποτελείται από μεγάλη γκάμα έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών για τις ξένες γλώσσες στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Κινέζικα. Οι καθηγητές μας επιλέγονται σύμφωνα με την εξειδίκευση τους αλλά και με την εκπαιδευτική εμπειρία τους. Όλοι οι καθηγητές μας προετοιμάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του φροντιστηρίου μας για να μπορούν να ανταπεξέλθουν άρτια στις ανάγκες των σπουδαστών μας. Δείτε παρακάτω τα βασικά κριτήρια επιλογής του προσωπικού μας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Όλοι οι καθηγητές μας προετοιμάζονται πλήρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις του φροντιστηρίου πριν ξεκινήσουν να διδάσκουν αλλά και διάρκεια του διδακτικού έτους εγγυόντας σας την επιτυχία.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Όλο το προσωπικό του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ είναι εξειδικευμένοι πτυχιούχοι ανώτατων σχολών και με αναγνωρισμένες άδειες ασκήσεως επαγγέλματος από το υπουργείο παιδείας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή του προσωπικού μας στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ, είναι η προϋπηρεσία και η εκπαιδευτική εμπειρία των καθηγητών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Τίνα Δημητρακοπούλου Διευθύντρια Σπουδών

Η Τίνα Δημητρακοπούλου είναι η διευθύντρια σπουδών του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ.

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΔΥΑΔΑ αποτελούν ένα αναπόσπαστο και καθοριστικό κομμάτι της φιλοσοφίας, της επιτυχίας και της αποτελεσματικότητάς του. Καθηγητές από διαφορετικά υπόβαθρα βρίσκουν κοινό «τόπο» στην αγάπη τους για τη διδασκαλία.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή πείρα, αποτελείται είτε από καθηγητές που έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας. Η συνεχής μετεκπαίδευση του προσωπικού μας σε θέματα μεθοδολογίας εκμάθησης ξένων γλωσσών αποτελεί μέρος της μεθοδικότητας και της εντατικής προσπάθειας του φροντιστηρίου για την παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών. Το προσωπικό μας είναι ακόμα γνωστό για την αφοσίωση που δείχνει στους μαθητές του και τη συνεχή επικοινωνία με αυτούς.

Η δουλειά των καθηγητών μας αξιολογείται συνεχώς από τους έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας για ακόμα υψηλότερη ποιότητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους καθηγητές του φροντιστηρίου ΔΥΑΔΑ.

Λένα Καθηγήτρια

Διδάσκει Αγγλικά.
Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας

Χρύσα Καθηγήτρια

Διδάσκει Αγγλικά
Φιλοσοφική Σχολή Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας

Ελένη Καθηγήτρια

Διδάσκει Γαλλικά
Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας

Sophie Καθηγήτρια

Διδάσκει Αγγλικά
Πανεπιστήμιο Portsmouth & University of Edinburgh

Βάσω Καθηγήτρια

Διδάσκει Γερμανικά
Γερμανική Φιλολογία, Μεταπτυχιακό στη Γερμανική Φιλολογία

  • Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ ήταν αυτό που με βοήθησε να πετύχω στις εξετάσεις για το Zertifikat, ανοίγοντας "πόρτες" για την μελλοντική επαγγελματική μου κατάρτιση! Οι καθηγητές ήταν πάντοτε πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε κάθε μου απορία, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
    frontistirio_dyada_testimonial2_mathitis_proficiency_glyka_nera

    Νίκος, Απόφοιτος Zertifikat

  • Το φροντιστήριο Ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ, είναι εδώ και αρκετά χρόνια η πρώτη επιλογή των μαθητών της γύρω περιοχής. Ο επαγγελματισμός, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, η προσωπική επαφή με τον μαθητή και τους γονείς αλλά και η ανάλυση των δυνατοτήτων κάθε ενός ξεχωριστά είναι μερικά από τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμάτε και μας στηρίζετε.

    Μαρία, Καθηγήτρια Proficiency

  • Βασικός στόχος του φροντιστηρίου είναι η επιτυχία των παιδιών μας! Η επαγγελματική προετοιμασία των μαθητών από τους έμπειρους καθηγητές αλλά και η προσωπική τους προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας στην εξετάσεις κάθε χρόνο. Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα με αποδείξεις από τα στατιστικά των προηγούμενων ετών.

    Γιάννης, Καθηγητής Zertifikat

  • Το φροντιστήριο Ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ, είναι το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στα Γλυκά Νερά! Το ευχάριστο περιβάλλον, οι επαγγελματίες καθηγητές αλλά και το ότι βρίσκεται κοντά μου, εξασφάλισαν την επιτυχία μου στις εξετάσεις του Proficiency.
    frontistirio_dyada_testimonial_mathitis_proficiency_glyka_nera

    Κατερίνα, Απόφοιτος Proficiency