Παιδική Δημιουργική Απασχόληση - Play & Learn

Παιδική Δημιουργική Απασχόληση – Play & Learn

Ποια είναι η σωστή ηλικία για να αρχίσω το παιδί μου μια ξένη γλώσσα? Είναι η συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν όλοι οι γονείς. Οι περισσότεροι θεωρούν σωστή την ηλικία των 7 – 8 ετών. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι όσο πιο μικρό το παιδί τόσο πιο εύκολα μαθαίνει. Απλά μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο.

Σύμφωνα με ένα άρθρο από το Harvard Center on the Developing Child, από την ώρα της γέννησης τους όλα τα παιδιά έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. Η ικανότητα αυτή βρίσκεται κωδικοποιημένη μέσα στα γονίδιά μας και μόνο με την καθημερινή ομιλία αυτή ενεργοποιείται.

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή έχει ξεκινήσει εκστρατεία που ονομάστηκε Piccolingo και απευθύνεται ειδικά στους γονείς ενημερώνοντας τους ότι η εκμάθηση ξένων γλωσσών σε προσχολική ηλικία προσφέρει στα παιδιά πολλαπλά oφέλη.

Ακολουθώντας  αυτήν την εκστρατεία πραγματοποιούμε φέτος το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης της Αγγλικής γλώσσας Play & Learn για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-6 ετών. Ένα παιδί προσχολικής ηλικίας 3 -6 ετών δεν θα μάθει να γράφει ή να διαβάζει στα αγγλικά αλλά θα μάθει μέσα από το διαδικτυακό παιχνίδι να καταλαβαίνει και να μιλάει τα αγγλικά σαν τη μητρική του γλώσσα.

Προσκαλούμε λοιπόν τους μικρούς μας φίλους να έρθουν να παίξουν μαζί μας, να ζωγραφίσουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν θέατρο και παντομίμα και όλα αυτά σε ένα αγγλικό περιβάλλον. Με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Play & Learn τα παιδιά θα αποκτήσουν ένα εφόδιο, μέσα από μια διαδικασία αρκετά ευχάριστη, με άψογα καταρτισμένο προσωπικό γι αυτές τις ηλικίες και με βοηθούς τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, τους διαδραστικούς πίνακες, τη μουσική, το χορό, τη ζωγραφική και το παιχνίδι.

Τα τμήματα Play & Learn θα προσφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για μικρά παιδιά στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας  Άμεσα!