Το Φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ θα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση

Το Φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ θα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση

Έχοντας μια σειρά ετών διδασκαλίας και επιτυχίας το φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ θα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Στο τιμόνι της νέας διεύθυνσης θα είναι η Τίνα Δημητρακοπούλου. Η κυρία Βαρβάρα Παδουβά θα συνεχίσει να βρίσκεται στο εκπαιδευτικό επιτελείο του φροντιστηρίου ΔΥΑΔΑ ως εκπαιδευτική σύμβουλος.

Στόχος του φροντιστηρίου είναι η επιτυχία των μαθητών!

Πάντοτε δίπλα στο παιδί, για να το διδάξουμε, να το στηρίξουμε και να το βοηθήσουμε να διαβεί το δρόμο της επιτυχίας. Εγγυόμαστε την αποτελεσματική και επιτυχή εξέταση του στις εξετάσεις των ξένων γλωσσών. Η επιτυχία έρχεται πάντοτε με τη σωστή προετοιμασία.

Η επιλογή του προσωπικού στο φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ γίνεται σύμφωνα με τις γνώσεις, τη διαχυτηκότητα, το όραμα αλλά και την αγάπη των καθηγητών για τα παιδιά! Ύστερα από μια επιτυχή ανοδική πορεία και μέσα από την πάροδο των ετών, το φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ από ιδέα έγινε όραμα. Ένα όραμα προετοιμασίας, προσπάθειας, μάθησης, επιτυχίας και σταδιοδρομίας, με στόχο την αποτελεσματική και διπλωματική κατάρτηση των μαθητών μας!

Με αφετηρία τη γνώση και προορισμό την επιτυχία το Φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ πρωτοπορεί στο τρόπο διδασκαλίας χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας με την βοήθεια της τεχνολογίας όπως διαδραστικούς πίνακες, Audio CDs, DVDs, videos προκειμένου οι σπουδαστές μας να εξοικειώνονται απόλυτα με τις ξένες γλώσσες σε προφορικό, γραπτό και ακουστικό επίπεδο. Η συνεχής επαφή με τον κάθε σπουδαστή μας και η επίτευξη των στόχων του έχει για εμάς πρωταρχική σημασία.

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει καλύτερα.

Με εκτίμηση η Διεύθυνση,

Τίνα Δημητρακοπούλου - Διευθύντρια Σπουδών

Τίνα Δημητρακοπούλου – Διευθύντρια Σπουδών

 

Βοήθησε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ να γίνει καλύτερο, μοιράζοντας το άρθρο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή κάνοντας Like στο Facebook!