ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΔΥΑΔΑ

  • Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ - Προφίλ
  • Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ - Προφίλ
  • Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ - Προφίλ
  • Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ - Προφίλ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ, βρίσκεται στα Γλυκά Νερά και για περισσότερο από 26 χρόνια, συμβάλλει με επιτυχία στην άριστη εκμάθηση κάθε ξένης γλώσσας σε τμήματα παιδικά και ενηλίκων.  Εξειδικεύεται στην προετοιμασία των μαθητών μας για τις εξετάσεις των ξένων γλωσσών στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά & Κινέζικα. Τα μαθήματα που παρέχονται είναι σε ολιγομελή τμήματα (4-8 ατόμων). Ασχολούμαστε με κάθε μαθητή ξεχωριστά, παρακινώντας τον να εξελίσσεται συνεχώς μέσω της ευγενούς άμιλλας. Βασικός μας στόχος δεν είναι μόνο ο σπουδαστής μας να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αλλά κυρίως να αγαπήσει και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ εγγυάται την επιτυχία με αποδείξεις.
Επειδή οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής έχουν αυξηθεί, διεξάγουμε αδιάκοπη έρευνα και προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς, με σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και με αρτιότερα καταρτισμένο προσωπικό ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία στους μαθητές όλων των ηλικιών.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ προσφέρουμε:

  • Αυστηρά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα
  • Ενημέρωση γονέων σε τακτά χρονικά διαστήματα
  • Εκπαίδευση υψηλής στάθμης από καθηγητές αντάξιους των προσδοκιών σας.
  • Παρέχει όλες τις διατάξεις ασφαλείας που προβλέπονται από το νόμο
  • Συμμετοχή στις εξετάσεις διεθνών αναγνωρισμένων ινστιτούτων

 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας και η πολυετής ανοδική πορεία, εγγυόνται σίγουρα αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις! Δείτε το ανθρώπινο δυναμικό του φροντιστηρίου μας και μάθετε περισσότερα.

Ανθρώπινο Δυναμικό ΔΥΑΔΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 Στο φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ θα ανακαλύψεις τις ικανότητές σου και τον εαυτό σου καθώς θα βλέπεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και θα βελτιώνεσαι καθημερινά.

Το εκπαιδευτικό σύστημα που εφαρμόζεται στο φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ είναι σύγχρονο και καινοτόμο. Τα μαθήματα σε ολιγομελή γκρουπ, τα συχνά τεστ, η στενή παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών καθώς και ο Σύμβουλος καθηγητής συγκροτούν  ένα δυνατό σύστημα εκμάθησης και επιτυχίας, με επίκεντρο πάντα τον μαθητή.

Η προσωπική σου επιτυχία είναι ο στόχος μας. Έτσι έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα παρακολούθησης της εξέλιξης  σου, που μέσων διαγραμμάτων αποτυπώνουμε τη διαφορά των βαθμών σου  στα διάφορα διαγωνίσματα αλλά και το μέσο όρο βαθμολογίας των άλλων συμμαθητών σου στο φροντιστήριο. Ο σύμβουλος σπουδών σου μαζί με τον καθηγητή σου μελετούν την εκπαιδευτική σου πορεία και αν και όπου χρειάζεται σχεδιάζουν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις έτσι ώστε να πετύχεις το στόχο σου.

Στο Φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ διεξάγουμε συχνές συμβουλευτικές συναντήσεις με στόχο την ενημέρωση της προόδου των μαθητών μας αλλά και τη στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνουν.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ παρέχει αυστηρά ολιγομελή τμήματα (4-8 μαθητών) και ομοιογενή τμήματα σε όλες τις ξένες γλώσσες για την εκμάθηση τους ή προετοιμασία σας για απόκτηση πτυχίου σε αυτές. Υπάρχει και η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων αν ο σπουδαστής δεν καλύπτεται από τα υπόλοιπα τμήματα που αναφέρονται παραπάνω.

ΥΨΗΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχεται εκπαίδευση υψηλής στάθμης από καθηγητές αντάξιους των προσδοκιών σας. Η σωστή επιλογή εξειδικευμένου, έμπειρου προσωπικού αλλά & ανοδική πορεία του φροντιστηρίου ΔΥΑΔΑ με την πάροδο των ετών σας εγγυόνται εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συμμετοχή στις εξετάσεις διεθνών αναγνωρισμένων ινστιτούτων ξένων γλωσσών. Ο σπουδαστής του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ, προετοιμάζεται για τις διεθνείς εξετάσεις αναγνωρισμένων ινστιτιούτων, οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό εφόδιο για την εύρεση εργασίας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ιδιαίτερα ατοµικά µαθήµατα µε τους καθηγητές µας, οι οποίοι γνωρίζοντας τις ικανότητες αλλά και τις ανάγκες του κάθε µαθητή μας, επιτυγχάνουν ευκολότερα τη βελτιστοποίηση του εκπαιδευτικού αποτελέσµατος και την επίτευξη των στόχων τους. Έτσι, οι γονείς δεν χρειάζεται να απευθυνθούν σε αµφίβολους χώρους και να θέσουν σε κίνδυνο την επιτυχία των µαθητών.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ, εγγυάται την επιτυχία σας με αποδείξεις! Το εκπαιδευτικό σύστημα που εφαρμόζεται στο φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ είναι σύγχρονο και καινοτόμο. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε την πρώτη φορά, σας παρέχουμε τον δεύτερο χρόνο με έκπτωση 30%.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Το φροντιστήριο ΔΥΑΔΑ σε συνεργασία με τους καθηγητές του, διεξάγουν ημερίδες ενημέρωσης γονέων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στις ενημερώσεις γονέων αναλύονται προσωπικά οι δυνατότητες κάθε μαθητή και η προσπάθεια του κατά την διάρκεια της χρονιάς.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Έχουμε πιστοποιημένους καθηγητές για παιδιά & νέους με μαθησιακές δυσκολίες, που δεν ευνοούνται σε πολυπληθείς τάξεις. Ο συνδυασμός ατομικού μαθήματος ή σε μικρά γκρουπ των 2-4 ατόμων εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση & επίτευξη των στόχων. Η οµοιογένεια & καλή συνεργασία των µαθητών επιτρέπουν την οµαλή ροή των μαθημάτων & την εποικοδοµητική διδασκαλία.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

Το φροντιστήριο μας έχει θεσμοθετήσει βραβεία αριστείας και βελτίωσης για τους μαθητές του. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να γίνονται συνεχώς καλύτεροι, αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους και της εκπαιδευτικής τους επιτυχίας.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ, παρέχει όλες τις διατάξεις ασφαλείας που προβλέπονται από το νόμο. Έτσι εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, η σωστή επιλογή του προσωπικού, η επιτυχία των παιδιών μας και το ευχάριστο κλίμα του φροντιστηρίου μας.

  • Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ ήταν αυτό που με βοήθησε να πετύχω στις εξετάσεις για το Zertifikat, ανοίγοντας "πόρτες" για την μελλοντική επαγγελματική μου κατάρτιση! Οι καθηγητές ήταν πάντοτε πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε κάθε μου απορία, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
    frontistirio_dyada_testimonial2_mathitis_proficiency_glyka_nera

    Νίκος, Απόφοιτος Zertifikat

  • Το φροντιστήριο Ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ, είναι εδώ και αρκετά χρόνια η πρώτη επιλογή των μαθητών της γύρω περιοχής. Ο επαγγελματισμός, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, η προσωπική επαφή με τον μαθητή και τους γονείς αλλά και η ανάλυση των δυνατοτήτων κάθε ενός ξεχωριστά είναι μερικά από τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμάτε και μας στηρίζετε.

    Μαρία, Καθηγήτρια Proficiency

  • Βασικός στόχος του φροντιστηρίου είναι η επιτυχία των παιδιών μας! Η επαγγελματική προετοιμασία των μαθητών από τους έμπειρους καθηγητές αλλά και η προσωπική τους προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας στην εξετάσεις κάθε χρόνο. Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΔΥΑΔΑ εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα με αποδείξεις από τα στατιστικά των προηγούμενων ετών.

    Γιάννης, Καθηγητής Zertifikat

  • Το φροντιστήριο Ξένων γλωσσών ΔΥΑΔΑ, είναι το καλύτερο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στα Γλυκά Νερά! Το ευχάριστο περιβάλλον, οι επαγγελματίες καθηγητές αλλά και το ότι βρίσκεται κοντά μου, εξασφάλισαν την επιτυχία μου στις εξετάσεις του Proficiency.
    frontistirio_dyada_testimonial_mathitis_proficiency_glyka_nera

    Κατερίνα, Απόφοιτος Proficiency